Faceti bucurie de sarbatori unei batrane careia i-a ars casa, acum in pragul iernii!

This slideshow requires JavaScript.

Faceti bucurie de sarbatori unei batrane careia i-a ars casa, acum in pragul iernii!

Ajutati cu cat puteti la construirea unei casute pentru aceasta batranica!

Batranei Gherghina din satul Catanele i-a ars casa. Din cauza unei sobe improvizate, acoperisul a luat foc cuprinzand cu repeziciune intreaga casa, batranica fiind salvata in ultimul moment. Acum in pragul iernii nu mai are unde sa locuiasca, este la mila vecinilor. Sarbatorile de iarna ar putea fi atat de triste si fara speranta pentru ea.

Haideti sa o ajutam pentru a i se putea construi o casuta si pentru ca aceasta bucurie sa ii lumineze sarbatorile si sufletul ei trist.

Presedintele Asociatiei Filantropice Sociale Sfantul Apostol Stefan, Preot Paul-Adrian Stanescu in atentia careia se afla batranica, a luat cu curaj hotararea de a-i construi  o casuta mica, unde batranica sa poata sa traiasca.

Ajutati cu orice suma sau cu materiale de constructii pentru aceasta batranica. Vom publica pe site-ul nostru si pe pagina facebook a asociatiei, imagini cu evolutia lucrarilor.

Puteti dona orice suma online prin PayPal in contul Asociatiei Filantropice Sociale Sfantul Apostol Stefan, in atentia careia se afla batranica, cu specificatia ” pentru Gherghina”…….sau in conturile bancare:

Asociatia Filantropica-Sociala Sfantul Apostol Stefan

Cont bancar la BRD: In Lei: RO44BRDE030SV82502330300

In Valuta: RO95BRDE030SV90211840300

NR. CONT:90211840300

SWIFT:BRDEROBU

BRD Agentia Brancoveanu

Puteti afla detaliide la presedintele asociatiei:Preot Paul-Adrian Stanescu la telefon: 0727837426, 0724257452,0748033836

E-mail: asociatia_sfantulstefan@yahoo.com

http://www.asociatia-sfantul-stefan.ro

By asociatiasfantulstefan Posted in Sociale

Leave a comment